Datum för 2019

13/4 Kommer vi att röja runt dammen med start klockan 9.00. Vi träffas vid vindskyddet. Fiskevårdsföreningen bjuder på korv och dryck efter arbetsdagen.

24/4 Kommer vi att sjösätta båtarna vid sjön samt fixa till bryggan efter vintern. Vi träffas vid båtplatsen vid sjön klockan 17.00

28/4 Kommer vi med start 17.30 kommer vi att bygga ihop flotten till den traditionella valborgselden vid dammen. Hoppas att så många som möjligt kan vara med och hjälpa till. Denna dag är det även städdag i samhället.

2/5-9/5 Kommer det att vara fiskeförbud på ädelfisk i dammen

11/5 Bjuder Orrefors Fiskevårdsförening alla sina medlemmar på familjedag med fisketävling i dammen i Orrefors. Anmälan gör vid vindskyddet och vi startar klockan 09.00 och håller på fram till 13.00. Föreningen bjuder på korv med bröd och dricka från klockan 12.00. Medlemmar och medlemmars barn under 16 år får fiska gratis och ta upp en fisk var. Den som får den största fisken vinner fisketävlingen och får sitt namn ingraverat i föreningens vandringspris.

Lämna en kommentar